• Financiële vrijheid

  Financiële vrijheid

 • Administratie

  Uw administratie in goede handen

 • Expansie

  Expansie is groei

 • Belastingzaken

  Uw belastingzaken op orde

Administratiekantoor voor bedrijven

Het voeren van een gedegen administratie is voor een ondernemer een flinke klus en door de huidige (fiscale-) regelgeving soms haast ondoenlijk. De ondernemer wil graag doen wat hij het beste kan: Ondernemen

Wij kunnen uw kostbare tijd besparen door deze administratieve- en fiscale taken (deels) over te nemen. Tegelijkertijd bent u verzekerd van een gedegen advies daar waar u het nodig heeft.

Administratiekantoor Koese Finance is een kleinschalig en flexibel administratie- en belastingadvieskantoor, voornamelijk gericht op het MKB zoals middenstand en andere kleine- tot middelgrote ondernemingen. Zaken als ("dagelijkse"-) administratie, tussentijdse cijfers, jaarrekeningen (balans & verlies- en winst) zijn gangbare werkzaamheden, maar vanzelfsprekend behoren ook alle soorten aangiften zoals inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loon- en omzetbelasting tot het dienstenpakket. 

Onze tarieven zijn verbazingwekkend laag, maar tevens heel begrijpelijk als u onze werkwijze te horen krijgt. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.