• Financiële vrijheid

  Financiële vrijheid

 • Administratie

  Uw administratie in goede handen

 • Expansie

  Expansie is groei

 • Belastingzaken

  Uw belastingzaken op orde

Belastingszaken

Bij Koese Finance kunt u terecht voor al uw belastingzaken.

Onze jarenlange ervaring en netwerk zorgt er voor dat u alle vragen op dit gebied bij ons kunt neerleggen. Zo verzorgen wij voor ondernemers de volgende belastingaangiften:

Omzetbelasting

•  Het goed bijhouden van de administratie is hierbij van groot belang. U kunt dit grotendeels zelf doen of voor een deel aan ons uitbesteden. De belastingdienst legt u de verplichting op om per maand of per kwartaal de aangifte omzetbelasting te doen. Wij nemen deze zorg graag van u uit handen. Nadat deze aangifte is ingediend ontvangt u een kopie van de afwikkeling, met de eventuele financiële verplichtingen. Mocht u zaken doen met het buitenland dan kunnen wij u ook volledig van dienst zijn.

Winstaangifte (Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting)

• Onderneemt u vanuit een Besloten Vennootschap (BV), Eenmanszaak of Vennootschap onder Firma (VOF)? U krijgt allemaal op de een of andere manier te maken met belasting over uw gemaakte winsten. Onze expertise, ondersteund door de NOAB en een externe fiscalist staat garant voor een optimale bediening op dit vlak. Ook advies over de juiste rechtsvorm is een onderdeel van onze taak.

Loonbelasting

• Heeft u werknemers is dienst? Dan moet u per 4 weken of per maand de aangifte loonbelasting indienen. Naast het verlonen van de werknemers en de eventuele opgaaf aan de bedrijfsvereniging, wordt de aangifte loonbelasting voor u gedaan. Dit alles voor een vaste lage prijs per werknemer per maand.

Ook voor particuliere klanten staan wij graag klaar. Wij vragen geen uitstel aan en u bent er zeker van dat uw aangifte IB/PVV voor 1 mei is ingediend! Dit alles voor een vooraf afgesproken prijs. Deze prijs is inclusief controle op de aanslagen en eventuele vragen van de belastingdienst.